tisdag 2 september 2008

På plats i St Paul


På plats i Minnesota-St Paul så väntar vi på att republikanernas konvent idag ska dra igång på allvar. Igår var det mest formalia med hänsyn till stormen Gustav. Vi träffade lite folk bilateralt och var över i Xcel Center och såg hur de arbetade med pressrum etc. Det var imponerande att se och få möjlighet att tala med dem som sköter konventet kring hur de så snabbt lyckats ställa om programmet för ett event med tiotusentals deltagare. Idag blir det ett normalt program och bl a ska Liebermann och Thompson tala ikväll.

Republikanernas internationella avdelning har satt ihop ett bra program för de ca 100 internationella gäster som är här. Igår träffade vi bl a handelsminister Charles Gutierrez och idag är det möten med bl a tidigare nationella säkerhetsrådgivaren Brent Scowcroft, fd utrikesminister Lawrence Eagleburger och Richard Williamsson, tidigare FN-ambassadör.

Det är god stämning här och uppgifterna kring Sarah Palins dotter tas mest som en privat fråga och få tror att det kommer att påverka politiken eller väljarna i någon större utsträckning.
Inga kommentarer: