torsdag 28 augusti 2008

Förnyelse och förändring i Botkyrka och på nätet

Igår var jag och talade om moderaternas väg mot valen 2009 och 2010 för våra medlemmar i Botkyrka. Ett 40-tal medlemmar kom och deltog i en bra diskussion kring hur vi ska vinna 2009 och 2010. Även om det kan kännas avlägset så är det inte sådär väldigt lång tid kvar innan valrörelsen drar igång inför valet till Europaparlamentet den 7 juni nästa år. Det blir ett viktigt val och ett bra tillfälle att möta väljare och diskutera politik över hela Sverige.

Jag intervjuades också av TV4 Nyheterna angående moderaternas satsning på nätet och vad vi drar för lärdomar av de amerikanska kampanjerna. Se inslaget här.
Vi är just nu i slutfasen av ett omfattande arbete och vi kommer under hösten att lansera en ny webbplattform som kommer ge oss mycket större möjligheter att göra saker på nätet och som gör det möjligt för fler att bli delaktiga och engagerade i politiken.

Jag tror nätets styrka i hög grad handlar om att det rätt använt kan göra politiken tillgänglig för människor när de vill och via den plattform och kanal som de själva väljer. För oss som parti är det också ett utmärkt nav att bygga våra kampanjer och valrörelser kring.

1 kommentar:

Sika sa...

Din släkt från karlstad/kil såg dig. Mycket trevligt! Hälsningar Simon Karlsson din systerson