torsdag 22 april 2010

Föregångslandet som tv-program

Ikväll gör vi något som inget annat svenskt parti någonsin har gjort. Då sänder vi det första avsnittet av vårt egna politiska tv-program.

Föregångslandet är ett tv-program som är till för dem som är intresserad av vår politik och vill veta mer. Men Föregångslandet är också en kanal för en öppen och transparent internkommunikation. Här kommer vi i 15 program framöver, ända fram till valdagen, fånga upp dagsaktuella frågor och debatter för att göra valrörelsen så enkel och självklar som möjligt för alla aktiva.

Programledare är Maria Arctaedius och Per Schlingmann. I det första avsnittet är Filippa Reinfeldt och Tobias Billström gäster.

Varje avsnitt är 20 minuter långt och de första tio minutrarna sänds på Axess TV. Programmet sänds i sin helhet på moderat.se och där kommer också alla avsnitt att finnas tillgängliga ända fram till valdagen den 19 september.

Vi sänder på torsdagar kl 21.30 på moderat.se och i Axess TV, med start ikväll. Under juli månad gör vi ett sommaruppehåll.

Om du har några frågor, synpunkter eller idéer angående programmet så får du gärna skicka dem till foregangslandet@moderat.se

Inga kommentarer: