tisdag 15 september 2009

Moderaterna söker projektledare/webbredaktör till Nya Medier

Som projektledare och webbredaktör deltar du i utvecklingen av moderaternas närvaro i digitala miljöer. Du kommer att arbeta nära andra kolleger och förtroendevalda med att utveckla hur vi presenterar vår politik och möter väljarna på vår sajt moderat.se och i andra digitala miljöer. 


Framförallt är du en duktig projektledare och pedagog. Du bör känna dig bekväm med att kunna arbeta i publiceringsverktyget Litium Studio och vara intresserad av digital kommunikation. Du har lätt för att lära dig ny teknik och följer med i vad som sker på nätet. Om du har kunskaper och erfarenhet av HTML, JavaScript, PHP, ASP, .NET, Flash och MySQL är det en fördel.


Vi satsar nu på att utveckla vår kommunikation med väljare och medborgare. Redaktionen för Nya Medier har ansvaret för moderat.se och vår närvaro i andra digitala miljöer. Det innebär huvudansvar för sajter som drivs av moderaterna och att utveckla moderaternas närvaro till andra digitala miljöer som t.ex. You Tube, Facebook etc. 


Vi erbjuder en spännande och dynamisk arbetsplats där du får möjlighet att vara med och påverka hur Sverige utvecklas. Vårt mål är att fortsätta utveckla moderaterna för att därmed få väljarnas fortsatta förtroende att förbättra Sverige. 


Redaktionen för Nya Medier är placerad på Stora Nygatan 30. Vi arbetar för en jämn könsfördelning och en etnisk och kulturell mångfald bland medarbetarna. 


Vid frågor kontaktar du kommunikationschef Pär Henriksson på 08-786 56 85 eller par.henriksson@moderat.se.


Är du intresserad skickar du din intresseanmälan och meritförteckning till jobb@moderat.se senast den 20 september. Tillträde enligt överenskommelse. 


Inga kommentarer: