tisdag 16 december 2008

Jobbtips - jobba med Schlingmann och mig

Kul jobb för den som vill arbeta nära partiledningen över två viktiga valrörelser 2009 och 2010. Kan passa bra för den som vill göra något kul och få ett bra nätverk innan man t ex pluggar vidare.


Administrativ assistent till partisekreterare och kommunikationschef

Moderaterna söker en administrativ assistent att bistå moderaternas partisekreterare och kommunikationschef. Arbetet handlar om att vara en länk mot omvärlden och att administrativt hantera kalender, e-post, telefon och möten. En viktig del av arbetet är också fakturahantering och uppföljning av ekonomiska rapporter gentemot vår ekonomiavdelning och andra kolleger.

Som assistent får du ett utmanande och stimulerande arbete som ställer stora krav på lyhördhet och flexibilitet. Du blir navet som gör att vardagen fungerar för partisekreteraren och kommunikationschefen. Arbetet sker ofta under tidspress och ställer stora krav på omdöme och förmåga att prioritera. Du kommer att ha mycket kontakt, via telefon, möten och e-post, med kolleger runt om i Sverige samt med externa intressenter. Du kommer också att arrangera möten och medverka som assistent vid möten och konferenser. Arbete kvällar och helger kan förekomma.

Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift, är noggrann och har god allmänbildning. Du har god servicekänsla och förmåga att lösa praktiska uppgifter. Självklart delar du våra moderata värderingar. God kunskap om moderaternas organisation är meriterande.
Sannolikt har du en bakgrund som assistent eller sekreterare och ser dig själv som en problemlösare.

Vi erbjuder en spännande och dynamisk arbetsplats där du får möjlighet att vara med och påverka hur Sverige utvecklas. Vårt mål är att fortsätta utveckla moderaterna för att därmed få väljarnas fortsatta förtroende att förbättra Sverige.

Vi arbetar för en jämn könsfördelning och en etnisk och kulturell mångfald bland medarbetarna.
Närmare information om tjänsten lämnas av kommunikations- och stabschef Pär Henriksson, 08-786 56 85 eller par.henriksson@moderat.se

Ansökan sänds till jobb@moderat.se eller Moderaterna, Box 2080, 103 12 Stockholm senast den 30 december. Märk din ansökan med Administrativ assistent.

Inga kommentarer: